KrekelsVerf-Banner

ONTDEK ONS ASSORTIMENT

Kalo – Hoogglans SB

22,9584,95
De Kalo SB High Gloss is een superieur verwerkende en uitstekend dekkende gesiliconiseerde alkydhars hooglansverf met bolle glans.

Kalo – Multiprimer Aqua

17,9564,95
De Kalo Aqua is een sneldrogende, waterverdunbare en universele grondlak/hechtprimer. De Kalo Multiprimer heeft beperkte roestwering vo o.a. hout, staal, non-ferro, metaal, hard PVC en zink. Deze primer is geschikt om lakken op waterbasis beter te hechten aan het oppervlak.

Kalo – PU Acryl Mat

16,9562,95
Kalo Pu Acryl Mat is een blanke lak op waterbasis. De verf is geschikt voor binnen gebruik.

Kalo – Resist Aqua Satin

19,9574,95
Kalo Resist Aqua Satin is een zeer krasvaste en huidvetbestendige zijdeglans afwerking voor binnen. De verf is zeer soepel bij de verwerking en is niet vergelend. Bovendien is het voordeel van deze verf dat geurbelasting minimaal is. De verf is geschikt voor verwerking op o.a. hout, metaal en kunststof.

Digitale Kleurenmuur

KALO 098

KALO 091

KALO 003

KALO 056

KALO MUURVERF

Kalo – Interieurtex

39,95
Kalo Interieurtex is een schrobvaste, dekkende en spatvrije muurverf voor binnenshuis. De muurverf heeft een milde geur. De Kalo Interieurtex is sneldrogend en onverzeepbaar.

Kalo – Isotex

49,95139,95
De Kalo Isotex is de perfect verf voor isolatie tegen nicotine, waterkringen, roet of anderen vlekken, houvezelplaat, ballpoints en meer. De Kalo Isotex is oplosmiddel en weekmakervrij. Bovendien is de muurverf spanningsarm, geurarm, niet vergelend en waterdampdoorlatend.

Kalo – Premium

17,9594,95
Een vochtwerende muurverf die uitstekend geschikt is door voor verwerking in onder andere de badkamer en keuken.¬† Kalo Premium is vuilafstotend, perfect afwasbaar door zeer goede dekking en is bestand tegen reinigngs- en desinfectiemiddelen. Deze muurverf heeft een milde geur waardoor hij prettig is voor verwerking in binnenruimtes. Bovendien is de de Kalo Premium weersbestendig en geschikt voor buitenmuren.  

Kalo – Superieur

14,9574,95
Kalo Superieur is een schrobvaste en extra dekkend muurverf. De muurverf is ademend/vochtregulerend. Kalo Superieur is soepel te verwerkbaar en heeft een milde geur. Bovendien is Kalo Superieur zowel binnen als buiten te gebruiken door zijn weerbestendigheid. Deze muurverf is onverzeepbaar.

VERKRIJGBARE MERKEN