Jotun


Jotun Demidekk OljetackfargJotun Demidekk Oljetäckfärg

Dekkende synthetische verf, zeer weerbestendige olieverf, zeer waterdicht.

1 en 3 ltr.

Jotun Demidekk Ultimate HelmatJotun Demidekk Ultimate Helmatt

Dekkende watergedragen matte beits, superieure kleurstabiliteit, waterbestendig en duurzaam, zeer makkelijk te verwerken, droogt snel.

Jotun Demidekk Strukturlasyr

Trasparante watergedragen buitenbeits, UV bestendig, goede vloeiing, snelle droogtijd, zeer mooie afwerking. 

Jotun Demidekk Terraslasyr

Semidekkende watergedragen alkyd, beits voor terrasvloeren/tuinmeubelen/
schuttingen, niet filmvormend, waterafstotend, snelle droging.

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg

Dekkende watergedragen beits, superieure glans en kleurstabiliteit, waterbestendig en zeer duurzaam, zeer gemakkelijk te verwerken, droogt snel, zeer elastisch.

Demidekk Ultimate Fönster

Dekkende watergedragen zijdeglanzende beits, superieure glans en kleurstabiliteit, waterbestendig en duurzaam, snelle droogtijd, zeer mooie afwerking. Toepassing: Kozijnen, ramen en geschaafde hout oppervlakken, zoals tuinmeubelen. 

Jotun Treolje V

Niet filmvormende transparante houttint beits-lazuur. Speciale toepassing op eerder geïmpregneerd hout. Beschermt het hout tegen vergrijzing/indringing van vocht. Zorgt tevens voor voeding van het hout. Is waterdampdoorlatend en kan niet afbladderen.

Jotun Visir Oljegrunning Klar

Synthetische kleurloze primer/impregnant voor alle houtsoorten. Bevat fungicide. Zorgt voor een stabiele egaalzuigende ondergrond en 'verhard' de toplaag van het houtoppervlak. Waterafstotend en geeft voeding aan de lignine van de houtcellen.