Lacq


Lacq Energol


Lacq Energol

Lacq Energol is een authentiek beschermingsproduct voor al uw houten ondergronden, op ambachtelijke wijze bereid. De combinatie van houtolie en lijnolie zorgt voor een optimaal resultaat. Door de unieke samenstelling van grondstoffen blijft Energol lang flexibel zodat deze niet scheurt op hout.

Lacq Energol Kleuren

Lacq Energol

Lacq Energol

1. Mahony
2. Bruin
3. Grijs
4. Zwart
5. Wit
6. Autoclaaf Groen
7. Naturel

1/2,5/5/20 ltr.

Lacq Vloerolie X10

Lacq Vloerolie X10

Vloerolie X10 is een 1K polyurethaan, blanke, transparante sealer op basis van gemodificeerde, plantaardige olie, die bij meer dan twee à drie lagen glanzend zal opdrogen. Vloerolie X10 staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoge kwaliteit.

1/2,5/5/20 ltr.

Lacq Gestookte Jachtlak

Lacq Gestookte Jachtlak

De op ambachtelijke wijze gestookte jachtlak blinkt uit door een optimale vloeiing, bolle glans, zeer hoge weer- en waterbestendigheid en hoge elasticiteit waardoor de lak niet scheurt op werkend hout

1/2,5/5/20 ltr.

Lacq Natuleum

Lacq Natuleum

Lacq Natuleum is een ambachtelijk gestookt product dat bestaat uit natuurlijke wassen, harsen en oliën voor een sublieme bescherming van uw buitenhout. Blijft lange tijd flexibel, penetreert zeer goed in de meeste houtsoorten en heeft een uitstekend vochtwerend vermogen. 

1/2,5/5/10 ltr.

Lacq Stokholmer Teer

Lacq Stockholmer Teer

Lacq Stockholmer Teer is een traditionele houtteer gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het wordt gemaakt door droge destillatie (pyrolyse) van onder andere dennenhout. Dit geeft Stockholmer teer de bruin/zwarte kleur en karakteristieke geur. 

1/2,5/5/20 ltr.