Zusex Renovatiecompound

Zusex Renovatiecompound

Zusex Renovatiecompound is zowel nationaal als internationaal het oudste en het meest toegepaste epoxy houtrotreparatie product. Het is een oplosmiddelvrij reparatiemiddel voor zowel kleine als grotere reparaties (>10mm) in hout, beton, steen en diverse andere in de bouw toegepaste materialen.

Pot & Koker 600 ml

Zusex Allround Repair

Zusex Allround Repair

Zusex All-Round Repair is ontwikkeld volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwerking en schuurbaarheid. Een grenenkleurig semi-transparant reparatiesysteem op basis van  tweecomponenten epoxy. Zusex All-Round is te gebruiken voor zowel grote als kleine reparaties en toepasbaar op vrijwel alle houtsoorten.

Pot & Koker 600 ml

Zusex Flexicompound

Zusex Flexicompound

Zusex Flexicompound is een oplosmiddelvrije houtreparatiepasta/lijm voor reparaties (5-10mm), scheuren, het vullen van openstaande verbindingen of het verlijmen van houten inzetstukken in deelvervangingssystemen.

Koker 600 ml

Zusex Snelcompound

Zusex Snelcompound

Een oplosmiddelvrij en sneldrogend reparatiemiddel voor kleinere herstelwerkzaamheden zoals spijker- en schroefgaten enz. Het product is op basis van een tweecomponenten epoxyhars. Ook de Zusex Snelcompound is blijvend elastisch en kan zowel binnen als buiten zonder gebruik van primer worden toegepast. 

Koker 300 ml


Zusex Impregneer OV

Een oplosmiddelvrij impregneermiddel voor kantafdichting van divers plaatmateriaal, kopse kanten van (kozijn)hout en als primer voor deelvervanging op basis van twee componenten epoxyhars. Zusex Impregneer OV is tevens toepasbaar als primer voor Zusex Flexicompound.

Set flesjes 150 ml


Instructievideo Zusex Renovatiecompound  

Instructievideo Zusex Allround Repair  

Instructievideo Zusex Flexicompound   

Instructievideo Zusex Snelcompound