Verzenden & Retourneren

Ontvangen van je bestelling

Als je een bestelling bij ons plaats heb je twee mogelijkheden om je bestelling in ontvangst te nemen.

Bezorgen:

We laten je bestelling bij je thuis bezorgen. Momenteel bezorgen we alleen in Nederland. De bezorgkosten die wij rekenen zijn 2,95. Voor uw bestelling nemen wij 1 werkdag verwerkingstijd. Zie onderstaande tabel voor een de verwachte leverdag.

Je bestel op: - Verwachte leverdag:

Maandag - Woensdag

Dinsdag - Donderdag

Woensdag - Vrijdag

Donderdag - Zaterdag

Vrijdag - Maandag

Zaterdag - Maandag

Zondag - Dinsdag

Afhalen bij onze winkel:

We zetten je bestelling voor je klaar bij de door jouw gewenste winkel van Krekels verf. Hiervoor verrekenen wij geen kosten. Je kunt je bestelling dezelfde dag of een ander moment bij ons ophalen. Zorg wel dat je je bestelling kunt aantonen met behulp van de per mail ontvangen bestelbewijs. Let bovendien op onze ophaaltijden.

Maantag t/m Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 16:00


Terugsturen van je bestelling

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Terugbetalingen worden teruggestort naar de rekening/creditcard die gebruikt is in de originele bestelling.

Om gebruik te maken van dit recht zult je ons in een ondubbelzinnige verklaring schriftelijk (eventueel met het herroepingsformulier) op de hoogte moeten stellen per post of info@krekelsverf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten zodra wij bevestiging hebben dat het product reeds in goede orde retour is verzonden. In het geval dat je je bestelling herroept kun je gebruikt maken van het herroepingsformulier. Deze kun je downloaden onderaan deze pagina.

Uitzonderingen van retourneren

Mocht een geretourneerde product beschadigd zijn wat het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen of als het product gebruikt is, dan mogen wij waardevermindering tot 100% in rekening brengen. Daarnaast kan het bedenktermijn van 14-dagen komen te vervallen ingeval het een product betreft dat speciaal op kleur of maat is gemaakt voor de consument.

Manier van retourneren

Wij verzoeken je om de producten in de originele verpakking én in originele verzendverpakking of vergelijkbare doos naar ons terug te sturen. Alle producten die retour gestuurd worden, worden nauwkeurig beoordeeld op gebruik en eventuele beschadigingen.

Hoe te retourneren

Het retourneren van een bestelling dient de consument zelf de kosten te betalen. Krekels Verf B.V. biedt de mogelijheid om je product aan te melden via haar retourpanel. In dit geval zijn de retourkosten € 2,50 zijn.

Daarnaast kan de consument zelf kiezen voor een koerier. In dit geval zijn de kosten die desbetreffende koerier in rekening brengt van kracht. De consument kan zijn retourproducten verzenden naar het onderstaande retouradres.

Krekels Schildersbedrijf B.V.
Sniederslaan 45
5531 EH, Bladel (Nederland)